Inchidere punct de lucru | ONRC

Actualizare Decembrie 2020

Inchidere punct de lucru ONRC | HR Contabilitate

Pentru ca sa va putem inchide punctul de lucru vom avea nevoie de Decizia Asociatului unic sau Hotararea Adunarii Generale prin care acesta sau acestia hotarasc desfiintarea punctului de lucru.

Procedura dureaza 3 zile.

Noi te ajutăm să scapi de bătaia de cap!

 

Asistență obținere duplicat

 

Compania noastra își propune să fie alături de tine oferindu-ți servicii externalizate complete de contabilitateresurse umane și consultanta ONRC, alături de o experiență de peste 10 ani. Misiunea noastră este de a oferi servicii externalizate clienților noștri împreună cu profesionalism, calitate, integritate, transparență și disponibilitate. Oferim, astfel, partenerilor noștri sprijinul necesar pentru atingerea propriilor obiective și depășirea barierelor, ducând astfel la o dezvoltare durabilă și solidă.

 

Am fi încântați ca societatea dumneavoastră să se numere printre partenerii noștri permanenți.

 

Deoarece considerăm că ideea ta de afaceri și viziunea ta are valoare, ne rezervăm dreptul de a particulariza la rândul nostru onorariul lunar. Acest lucru oferindu-ne nouă, cât și ție din postura de client, flexibilitate, dar și o viziune mai clară asupra speței.

 

Dacă aveți întrebări, vă stăm oricând cu plăcere la dispoziția pentru a vă furniza informații cu privire la ofertă, servicii sau orice altă nelămurire la numărul de telefon afișat în site, 0720.804.784, sau la adresa de e-mail, hrcontabilitate@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *