Mentiune | Desfiintare/Radiere punct de lucru

Mentiune | Desfiintare/Radiere punct de lucru

  • Subiect: defiintare punct de lucru, desfiintare sediu social, radiere punct de lucru, inchidere punct de lucru la ONRC
  • Actualizare Decembrie 2020

Desfiintare punct de lucru ONRC | HR Contabilitate

Pentru ca sa va putem inchide/radieria punctul de lucru vom avea nevoie de Decizia Asociatului unic sau Hotararea Adunarii Generale prin care acesta sau acestia hotarasc desfiintarea punctului de lucru.

Procedura dureaza 3 zile.

Documentele necesare pentru înregistrarea menţiunilor privind desfiinţarea de sedii secundare care nu au statut de sucursale (puncte de lucru, agenţii, reprezentanţe, etc.) – art. 43 alin. (3) din Legea nr. 31/1990, republicată cu modificările şi completările ulterioare

Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

  1. Cererea de înregistrare (original) – formular;
  2. Hotărârea adunării generale a asociaţilor/acţionarilor sau decizia asociatului unic/Consiliului de administraţie/ directoratului, în cazul în care este abilitat în acest sens (original) – detaliiModel Decizia asociatului unic/Hotărârea adunării generale;
  3. Dacă este cazul: dovada privind împuternicirea persoanei desemnate să îndeplinească formalitățile legale (original) – detaliidovezile privind plata tarifului legal de publicitate,și, după caz, a tarifului postal, în orginal sau în copie certificată de parte – detaliitariful de publicare în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.

Noi te ajutăm să scapi de bătaia de cap!

Asistență desfiintare punct de lucru

Compania noastra își propune să fie alături de tine oferindu-ți servicii externalizate complete de contabilitateresurse umane și consultanta ONRC, alături de o experiență de peste 10 ani. Misiunea noastră este de a oferi servicii externalizate clienților noștri împreună cu profesionalism, calitate, integritate, transparență și disponibilitate. Oferim, astfel, partenerilor noștri sprijinul necesar pentru atingerea propriilor obiective și depășirea barierelor, ducând astfel la o dezvoltare durabilă și solidă.

Am fi încântați ca societatea dumneavoastră să se numere printre partenerii noștri permanenți.

Deoarece considerăm că ideea ta de afaceri și viziunea ta are valoare, ne rezervăm dreptul de a particulariza la rândul nostru onorariul lunar. Acest lucru oferindu-ne nouă, cât și ție din postura de client, flexibilitate, dar și o viziune mai clară asupra speței.

Dacă aveți întrebări, vă stăm oricând cu plăcere la dispoziția pentru a vă furniza informații cu privire la ofertă, servicii sau orice altă nelămurire la numărul de telefon afișat în site, 0720.804.784, sau la adresa de e-mail, hrcontabilitate@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.