DESPRE NOI

DESPRE NOI

Compania noastra ofera servicii profesionale de contabilitate, resurse umane si consultanta ONRC (infiintare firme si mentiuni modificatoare). 

Nu dorim sa fim inca o firma de contabilitate sau consultanta pe piata romaneasca, ci dorim sa-ti oferim servicii personalizate conform nevoiilor companiei tale, precum sa fim si un partener de nadejde in dezvoltarea ei.

Tinta si scopul noastru principal este acela de a oferi cele mai bune servicii si solutii clientilor nostri aflati in zona Bucuresti – Ilfov, si nu numai.

Clientii nostri au diferite forme de organizare, precum S.R.L., C.M.I., I.I., I.F., B.I.M., P.F.I. si altele, dar si diferite domenii de activitate – productie, vanzare si servicii. Categoriile de activitate de activitate sunt vaste, precum transport, productie (fabrica, handmade), servicii legale, servicii medicale, fundati si asociati, marketing, constructii, vanzari en-gros, e-commercial, si altele.

Oferim, de asemenea, servicii de consultanta si contabilitate persoanelor interesate in deschiderea unei firme in zona HANDMADE / ARTIZANAT.

Domenii in HANDMADE / ARTIZANAT  in care clientii nostri activeaza – confectionarea de jucarii educationale, din lemn, fetru (carti senzoriale, papusi, etc.), pictura ( margele, tricouri, pahare, tablouri, semne de carte, haine, etc.), confectionat obiecte decorative prin diferite tehnici si materiale, incaltaminte, imbracaminte, bijuterii, genti etc.

Daca esti interesat, te asteptam sa ne suni 0720.804.784 

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea companiei noastre este cea de a oferi servicii calitative clientiilor nostri, precum si oferirea de siguranta, incredere si parteneriat onest oricarui client sau potential client.

sOCIAL MEDIA

FACEBOOK
INSTAGRAM
GOOGLE PLUS
PINTEREST
TWITTER

Mădălina Ivona Popa
Website & SEO developement

0738 135 477

contact@bmadlen.com

www.bmadlen.com

Silviu Posteuca - Media & Marketing Agency

0733 816 499

office@nmonde.ro

www.nmonde.ro

HR CONTABILITATE - expert contabil, contabilitate, infiintare srl, pfa, ii, schimbare sediu social, majorare de capital, prelungire sediu social, schimbare denumire - suna la 0720.804.784

Despre noi și de ce nu oferim prețuri fixe

Compania noastra își propune să fie alături de tine oferindu-ți servicii externalizate complete de contabilitate, resurse umane și consultanta ONRC, alături de o experiență de peste 10 ani. Misiunea noastră este de a oferi servicii externalizate clienților noștri împreună cu profesionalism, calitate, integritate, transparență și disponibilitate. Oferim, astfel, partenerilor noștri sprijinul necesar pentru atingerea propriilor obiective și depășirea barierelor, ducând astfel la o dezvoltare durabilă și solidă.

Am fi încântați ca societatea dumneavoastră să se numere printre partenerii noștri permanenți.

Deoarece considerăm că ideea ta de afaceri și viziunea ta are valoare, ne rezervăm dreptul de a particulariza la rândul nostru onorariul lunar. Acest lucru oferindu-ne nouă, cât și ție din postura de client, flexibilitate, dar și o viziune mai clară asupra speței.

Dacă aveți întrebări, vă stăm oricând cu plăcere la dispoziția pentru a vă furniza informații cu privire la ofertă, servicii sau orice altă nelămurire la numărul de telefon afișat în site, 0720.804.784, sau la adresa de e-mail, hrcontabilitate@gmail.com.

Cere o oferta de pret!